Pepe Jeans London

1973. Magyarországon bevezetik a postai irányítószámot. Miután Párizsban az Egyesült Államok és Vietnam aláírják a békeszerződést, az utolsó amerikai katona is elhagyja Vietnamot. Megalakul az AC/DC, és Londonban a Notting Hill alatt a reggae lustán lüktető ritmusával a háttérben megalakul a Pepe Jeans.

Ebben az időben divatot kevésbé a marketing és a pénz határozta meg,így a londoni designer Nitin Shah és testvérei Arun és Milan megálmodtak egy részletgazdag farmert azoknak, akik beleuntak az unalmas semmitmondó farmerek tömegébe.

37 évvel később a Pepe Jeans 60 országban van jelen 7000 nagykereskedéssel, 300 store-ral, de a mai napig hű maradt az eredeti célhoz: olyan farmert készíteni, amely kihívás a fiatalok divatjára. A Pepe Jeans népszerűsége nem maradt észrevétlen Nagy Britanniában, majd 1980-tól megtette első lépéseit a nemzetközi piac felé.

Népszerűsége folyamatosan nő, nem véletlen, hogy Victoria Beckham, Asthon Kutcher, Christiano Ronaldo, Sienna Miller adták nevüket és arcukat a reklámkampányaikhoz.